Shopping

Supermarked

I Badolato by finder du et mindre supermarked med de mest almindelige dagligvarer. Det ligger indenfor gå afstand, men der er ikke noget fortorv ved hovedvejen og bilerne kører meget stærkt.

Shoppingcenter/supermarked Le Vele

Centro Commerciale Le Vele er et shoppingcenter der ligger i byen Montepaone Lido CZ. Det tager omkring 20 minutter at køre dertil fra Badolato. Der er få butikker i centret, hvor man bl.a. kan købe sko og tøj. Derudover er der en stor dagligvarebutik og en McDonalds i centret.
De små butikker i centret holder siesta (fra omkring kl. 12.00-15.00), men McDonalds har åbent hele dagen fra cirka 07.30-23.00 og indkøbscentret har åbent fra 08.15-20.30.
Indkøbscentret er ideelt til de større indkøb, hvor man kan supplere op fra de mindre indkøbscentre.

Supermarked i Davoli

I en nærliggende by, Marina di Davoli, ligger et mellemstort supermarked der hedder Upim (Sinopoli). Koordinator: 38.663790, 16.544576.

Markedsdag i Soverato

Det er helt sikkert et besøg værd at tage til market i Soverato, Hver fredag mellem kl. 7-12 kan du finde et market som byder på lokale råvarer samt alverdens andre ting som tøj, sko osv. Markedet ligger nede vandet.

Butikker i Soverato

Soverato er en større by i området. Her kan man finde forskellige almindelige butikker, men der er ikke det store shoppingpotentiale.

Større shoppingcentre

Il Centro Commerciale Due Mari di Maida (Loc Comuni Condomini. 88025 Marida, CZ) er et større center der ligger i nærheden at Lamezia Terme (Cirka 60 km fra Badolato). Derudover er der shoppingcentret Parco Commerciale Le Fontane i Catanzaro (Viale Emilia, 61 88100 - Catanzaro), cirka 40 km fra Badolato.

Andet shopping

Der er ikke den store mulighed for shopping i området, da det er et lidt fattigt område og uden særlig meget turisme. Der er dog forskellige butikker i Badolato by og i de nærliggende byer mod nord (Davoli, Isca, San Sostene), hvor de har lidt forskelligt (badeting, postkorts, byggemarkeder, brugsting, slagtere, bagere, posthuse mm.).
Rundt omkring i områderne er der også en masse lækre grøntsags- og frugtbutikker/boder.

Den bedste bager ligger i byen Isca

Der ligger en slagter i Badolato tæt på et hotel i byen.