Restauranter

Sale Pepe

Dette sted er helt sikkert et besøg værd hvis man vil have en ægte autentisk italiensk oplevelse.
Da vi besøgte stedet blev vi mødt af en meget venlig tjener som gjorde meget ud af at læse menukortet op på engelsk, selvom man kunne se at det ikke var hans mest stærke side. Retterne og vinen er hovedsageligt fra lokalområdet og smager super godt.
Hele oplevelsen er helt sikkert værd at besøge, man får en meget personlig betjening samt meget lækker mad og drikke. Prisniveauet ligger omkring middel, vi kom af med 300kr. for 2 personer med forret samt hovedret med vin til begge.
Restauranten ligger i Soverato. Den ligger lidt uden for byen og ved en hovedvej - ikke umiddelbart særlig indbydende, men det er virkelig et besøg værd hvis man vil have god italiensk mad og god betjening tilmed.

Sale Pepe

L'ancora Badolato

Stedet ligger i Badolato og byder på klassisk italiensk mad (pasta, pizza mm.). Stedet er hyggeligt og har mange retter at byde på.

Donna Stella

Restauranten ligger i hyggelige omgivelser, lidt væk fra byen. Man kan få gode pizzaer og en ok antipasti.

Agriturismo Pietragrande

Agriturismo Pietragrande er en rigtig god restaurant der ligger på vej op af et bjerg. De serverer rigtig god mad og selve restauranten ligger i hyggelige omgivelser.
OBS. Restauranten er lagt ind på kortet her nedenunder, men da det sidste stykke af vejen er noget snørklet og lille kan Google Maps kan ikke finde det sidste af ruten. Den nemmeste måde at finde resturanten er ved at kigge efter tanksationen "TAMOIL" der kommer på hovedvejen (højre side), efter tankstationen skal man køre ca 300m hvorefter man drejer ind til venstre ad en lille vej. Følg vejen ca 200m og drej til venstre når den deler sig. Drej til venstre når i kommer op for enden af vejen. Følg skilte resten af vejen (vejen er smal og lille)

Ummagumma Pub i Sant´ Andrea

Denne restaurant har gode burgere og belgisk øl. Ligger ikke langt fra Badolato.